luni, 10 noiembrie 2008

Istoricul bolii :Luna noiembrie 2007

Istoricul bolii :
În luna noiembrie 2007 Alexandra a contractat o răceală uşoară şi medicul de familie i-a prescris un tratament cu antibiotic ( sirop “Ceclor” de 250 mg / 5ml). După terminarea tratamentului părinţii nu observă nici o ameliorare a stării de sănătate ( o tuse uşoară avută şi iniţial care nu inceta ) şi decid să-i facă copilului o serie de investigaţii mai amănunţite.
În data de 27 noiembrie 2007, în urma efectuării unor analize medicale de sânge, medicul de familie observă anumite valori scazute ale unor indicatori ( leucocite, hemoglobină scăzute, VSH mărit, abdomenul meteorizat ) şi trimite copilul la investigaţii ecografice.
În data de 27 noiembrie 2007, în jurul orelor 22.00 se efectuează la solicitarea părinţilor, în urgenţă, în cadrul Spitalului Judeţean “Sfântul Pantelimon” Focşani, o ecografie care evidenţiază posibil hematom hepatic si “mai mult lichid în burtă”. La acea oră valoarea hemoglobinei era 8 g / dl. Se ia decizia transferării de urgenţă a cazului la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii “Grigore Alexandrescu” Bucureşti.

Niciun comentariu: